Opleiding & Beroep - Opleidingen - Eerste Bedrijfsautotechnicus (3) (oude stijl)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Eerste Bedrijfsautotechnicus (3) (oude stijl)" aan

ROC West-Brabant

Beschrijving opleiding

Je houdt je bezig met het vervangen van onderdelen van bedrijfsauto's (vrachtauto's), het repareren en afstellen van bepaalde onderdelen. Ook in bedrijfsauto's zit steeds meer elektronisch gestuurde apparatuur. Belangrijk deel van je werk is dan ook het stellen van een goede diagnose. Daarvoor staat allerlei moderne apparatuur tot je beschikking. Reparatie bestaat steeds meer uit het vervangen Lees verder »

Opleidingsinhoud

De opleiding bestaat uit een aantal deelkwalificaties. Verplicht zijn: - Beroepsvorming Motorvoertuigen- en Carrosseriebranche 2 en 3 - Bedrijfsautotechniek 2 en 3 - Persoonlijke Maatschappelijke Vorming 2

Over ROC West-Brabant

ROC West-Brabant omvat acht Colleges die sterk zijn in goed en aantrekkelijk VMBO- en MBO-onderwijs en Educatie in West-Brabant. Het ROC telt 26.000 studenten en ruim 2.000 personeelsleden. P3 Transfer BV verzorgt de commerciële activiteiten. De Colleges zijn de zelfstandige pijlers onder het ROC; ze hebben hun eigen specialisme en een sfeer die past bij hun opleidingen. Dit zijn ze: Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Handigheid, praktisch-technisch inzicht en gevoel voor motoren zijn zeker vereist. Daarnaast moet je bereid zijn om je kennis goed op peil te houden - de techniek ontwikkelt zich razendsnel in deze branche. Je hebt bovendien te maken met strenge veiligheids- en milieu-eisen. In veel gevallen wil de klant informatie over de reparatie - een klantvriendelijke houding is dan gewenst. Voor het Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2
  Vormen BBL
  Branches Motorvoertuigen

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze niveau 3 (Vakopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichteleerweg, Gemengde Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC West-Brabant
Controle code*: 7d0eeTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC West-Brabant