Opleiding & Beroep - Opleidingen - Onderwijsassistent niveau 4

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Onderwijsassistent niveau 4" aan

Profit opleidingen

Beschrijving opleiding

het beroep Je werkt in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs of in de volwasseneneducatie. Ook kun je werken in een integraal kindercentrum waar opvang en onderwijs gecombineerd worden. Je assisteert de leraren of het team in overleg met en onder supervisie van een leraar of teamleider. Je voert je taak zelfstandig uit. De Lees verder »

Opleidingsinhoud

Kies je voor PROFIT Opleidingen dan kies je voor praktijkgericht het vak leren, dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, dan kies je voor klassikaal onderwijs, dan kies je voor samen met studenten van de andere agogische opleidingen studeren en dus voor breder opleiden. Kies je voor PROFIT Opleidingen dan kies je voor les en begeleiding met een voortdurende koppeling van praktijkervaringen Lees verder »

Over Profit opleidingen

[b]OVER PROFIT OPLEIDINGEN[/b] [b]Sociaal Agogisch Werk[/b] Je hebt belangstelling voor mensen en wilt graag met ze werken. Je wilt voor mensen betekenisvol zijn. Dat kunnen kinderen, volwassenen en/of ouderen zijn. Behulpzaam in opvoeden, ontwikkelen en begeleiden wat kan overgaan in coachen of hulpverlenen. Deze brede basis aan mogelijkheden noemen we Sociaal Agogisch Werk. PROFIT Opleidingen Lees verder »

Opleidingskosten

Prijzen voor start in maart 2018 MBO niveau 4: Intake € 25,-. Studiekosten, praktijkprogramma en lesmateriaal kosten samen € 5.980,-. De totale opleidingskosten kunnen per nota in één keer of via incasso in 15 termijnen betaald worden. Er worden incassokosten in rekening gebracht. Studenten die geen vrijstelling hebben voor Nederlandse taal, Engelse taal of rekenen zijn verplicht Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 18 maanden
  Vormen BOL, BBL
  Branches Onderwijs, Onderwijs

Instroom / toelatingseisen

Deze opleiding is bestemd voor volwassenen vanaf 20 jaar. Uitzondering op deze leeftijd is in een enkele situatie mogelijk. De leeftijd van de studenten ligt tussen de 20 en 60 jaar. Niet je vooropleiding maar je levens- en werkervaring zijn vooral bepalend Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Profit opleidingen
Controle code*: 30b1dTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Profit opleidingen