Opleiding & Beroep - Opleidingen - Bachelor Farmaceutisch Consulent deeltijd (3 jaar) - Verkort HBO

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Bachelor Farmaceutisch Consulent deeltijd (3 jaar) - Verkort HBO" aan

Capabel Onderwijs

Beschrijving opleiding

Als farmaceutisch consulent ben je de schakel tussen apotheker en apothekersassistenten. Je geeft, in samenspraak met de apotheker, zelfstandig invulling aan de farmaceutische patiëntenzorg in de (ziekenhuis) apotheek waar je werkt. Voor het vak van farmaceutisch consulent moet je zorgvuldig kunnen werken, goed kunnen samenwerken en het leuk vinden met mensen om te gaan.

Opleidingsinhoud

Over Capabel Onderwijs

[b]Over Capabel[/b] Capabel Onderwijs Groep is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Door een combinatie van InService opleidingen met praktijkexpertise vanuit het werkveld is gekozen voor korte erkende opleidingen. Hiermee is ruim 25 jaar opleidingservaring ontstaan, inmiddels ook in andere sectoren. Jaarlijks behalen meer dan 1.500 volwassenen een MBO-diploma bij Capabel Onderwijs Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Als farmaceutisch consulent hbo heb je vaardigheden en kennis opgebouwd om op een kwalitatieve en pro-actieve manier vorm te geven aan de farmaceutische patiëntenzorg. Je kunt als hbo farmaceutisch consulent werken in openbare-, poliklinische-, ziekenhuis- en dienstapotheken, binnen huisartspraktijken, bij een patiëntenvereniging en als docent van mbo opleidingen (apothekersassistent). Dit Lees verder »

Opleidingskosten

De kosten van de opleiding Verkort HBO Bachelor Farmaceutisch Consulent deeltijd (3 jaar) van Capabel Hogeschool zijn als volgt: Lesgeld ineens: € 4.914,- Lesgeld in termijnen: 12 termijnen van € 450,- Examens: kosten vanaf 2e herkansing lesmateriaal: ca. € 500,- boekenkosten voor hele opleiding Inschrijfgeld: €75,- Betaling van het lesgeld in termijnen verloopt uitsluitend Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 3 jaar
  Vormen Voltijd, Deeltijd
  Branches Gezondheidszorg

Instroom / toelatingseisen

Voor het volgen van de hbo Bachelor Farmaceutisch Consulent deeltijd is een mbo 4- apothekersassistent diploma en een relevante werkplek in een apotheek met ten minste 2 jaar werkervaring als apothekersassistent vereist. Voldoe je hieraan dan kom je in Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Capabel Onderwijs
Controle code*: 18952Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Capabel Onderwijs