Opleiding & Beroep - Opleidingen - Zelfstandig werkend kok

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Zelfstandig werkend kok" aan

SVO vakopleiding food

Beschrijving opleiding

Bij dieetwensen van gasten kun je originele nieuwe gerechten maken. Je hebt oog voor kostenbesparing bij de inkoop en beheer van de voorraad. Je bekijkt altijd hoe je de kwaliteit en efficiency in de keuken kunt verbeteren. Ook help je collega’s en zorg je voor een goede planning en organisatie. Onze docenten komen allemaal uit de praktijk en zijn expert in hun vakgebied. Tijdens een lesdag Lees verder »

Opleidingsinhoud

Dit kun je ermee - Je kunt (dieet)wensen van gasten verwerken in gerechten. - Je bedenkt nieuwe gerechten en kunt deze vastleggen in een eigen receptsysteem. - Je zorgt voor de inkoop, controle en beheer van de keukenvoorraden en hebt oog voor de kosten - Je kunt collega’s die aan het leren zijn aansturen en begeleiden.

Over SVO vakopleiding food

Werkend leren aan je eigen carrière Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand. Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »

Opleidingskosten

Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 654,-. Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 455,- (wijzigingen voorbehouden) Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2 jaar
  Vormen BBL
  Branches Horeca

Instroom / toelatingseisen

Om te kunnen starten met deze opleiding is een relevante afgeronde niveau 2 opleiding nodig. Bij onvoldoende vooropleiding volgt een test voor toelating.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: cd886Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl