|
Opleiding "Zelfstandig werkend kok" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Bij dieetwensen van gasten kun je originele nieuwe gerechten maken. Je hebt oog voor kostenbesparing bij de inkoop en beheer van de voorraad. Je bekijkt altijd hoe je de kwaliteit en efficiency in de keuken kunt verbeteren. Ook help je collega’s en zorg je voor een goede planning en organisatie.
Onze docenten komen allemaal uit de praktijk en zijn expert in hun vakgebied. Tijdens een lesdag Lees verder »
Opleidingsinhoud
Dit kun je ermee
- Je kunt (dieet)wensen van gasten verwerken in gerechten.
- Je bedenkt nieuwe gerechten en kunt deze vastleggen in een eigen receptsysteem.
- Je zorgt voor de inkoop, controle en beheer van de keukenvoorraden en hebt oog voor de kosten
- Je kunt collega’s die aan het leren zijn aansturen en begeleiden.
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 654,-.
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 455,- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
2 jaar |
Vormen |
BBL |
Branches |
Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een relevante afgeronde niveau 2 opleiding nodig. Bij onvoldoende vooropleiding volgt een test voor toelating.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|