|
Opleiding "Productiemedewerker vleesbewerking" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Zorgen dat elk product veilig, hygiënisch en volgens de regels wordt ver¬werkt. Dat is het werk van een productiemedewerker vleesbewerking. Je kent het complete proces, je bewaakt de kwaliteit van het product en voert proces- en productcontroles uit. Want optimale kwaliteit en perfecte voedselveiligheid, daar gaat het om in jouw vak.
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleiding
Studenten:
- krijgen meer inzicht in het productieproces en hun bijdrage daaraan.
- ontwikkelen betere vaardigheden voor diverse handelingen binnen hun werk.
- ontwikkelen een groter verantwoordelijkheidsgevoel.
- vergroten hun productkennis.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze Lees verder »
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 270,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 555,- (wijzigingen onder voorbehoud)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Groot & Detailhandel, Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|