Opleiding & Beroep - Opleidingen - Financiële dienstverlening

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Financiële dienstverlening" aan

ROC van Twente

Beschrijving opleiding

Binnen de richting financiële dienstverlening zijn er verschillende kanten waarin je kunt stromen als het gaat om je werk. Je kunt bijvoorbeeld als klantmedewerker vermogen aan de slag gaan bij o.a. een bank, verzekeraar of andere financiële adviseur middel. Hierbij zijn taken die je uitvoert het analyseren van gegevens, behoeftes van klanten en het adviseren over vermogen. Een adviserende rol Lees verder »

Opleidingsinhoud

De opleidingsnaam zegt het eigenlijk al. Je gaat een dienst verlenen in de financiële branche. Het is een breed vakgebied en tijdens de opleiding leer je alles hierover. Zo maak je kennis met verzekeringen, leningen en betalingsproducten. Je krijgt onder andere les in assurantiën, bankleer en sales, maar ook in marketing, communicatie en ICT. Je leert hoe je klanten kunt informeren over hun Lees verder »

Over ROC van Twente

Over het Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) van Twente Het ROC van Twente is de grootste onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs en Volwassenen Educatie (BVE) in Twente. Het ROC van Twente is er voor jou. Of je nu 16 of 66 bent, bij het ROC kun je leren voor een beroep of voor je persoonlijke ontwikkeling. Het ROC van Twente bestaat uit acht scholen. School voor Economie, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent goed met cijfers en hebt altijd een goed gevoel voor verantwoordelijkheid gehad. Je hebt geen problemen met het vooruitzicht op werken binnen een kantoor. Daarnaast kun jij klantvriendelijk te werk gaan en ligt jouw interesse bij de economie en cijfers.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met DUO. Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Economie & Financieel

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC van Twente
Controle code*: ca323Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC van Twente