Opleiding & Beroep - Opleidingen - Precisietechniek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Precisietechniek" aan

MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)

Beschrijving opleiding

Het werk binnen de precisietechniek is veelzijdig en divers. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om werkplekken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het werk binnen een productieruimte of werkplaats. Alles hangt af van jouw voorkeuren binnen het vak. Wil je werken bij een gereedschapsmakerij, bankwerkerij of andere bedrijven die zich specialiseren binnen de precisietechniek? Na Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding precisietechniek volg je, voor dat je je gaat verdiepen in het vak, een basisdeel. Je krijgt verschillende vakken, maar gaat ook veel ervaring op doen in de praktijk. Tijdens de lessen leer je over elektronica, besturingstechnieken en montagetechnieken. Verder maak je ook kennis met verschillende systemen die in de praktijk veel worden gebruikt, denk een CAM- en CNC Lees verder »

Over MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)

Wat is het ROC van Amsterdam? Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa. De school met de meeste beroepsopleidingen Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, horecaondernemer, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent leergierig, kunt goed overweg met machines en installaties en bent een goede teamplayer. Daarnaast ga jij altijd zorgvuldig aan het werk en ben je handig. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent gemotiveerd om aan het werk te gaan.

Opleidingskosten

Op dit moment zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van deze opleidingsomschrijving. Binnenkort vind je hier de complete omschrijving. Wil je alvast meer weten over deze opleiding? Vraag dan informatie aan over deze opleiding bij de aanbieder naar keuze via onderstaand formulier.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Metaal

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)
Controle code*: acccaTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk