Opleiding & Beroep - Opleidingen - Vakman restauratie voegwerk

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Vakman restauratie voegwerk" aan

Graafschap College

Beschrijving opleiding

Je kan aan het werk bij een voegbedrijf, of bij een klusbedrijf waarbij jij de specialist bent op het gebied van voegwerk. Daar ga je onderhoud en reparaties verrichten aan monumenten, beschermde panden, maar ook woningen en gebouwen. Je werkzaamheden voer je uit volgens richtlijnen, instructies en een vast werkplan. Je leest tekeningen af en gaat vervolgens aan de slag!

Opleidingsinhoud

Als vakman restauratie voegwerk ben jij een echte toevoeging voor je werkgever of opdrachtgever. Jij leert namelijk te beschikken over een brede vakkennis, die zeer nauwkeurig in de praktijk zal worden uitgevoerd. Je leert vakkundig om te gaan met het restaureren van historische gebouwen/monumenten, waar je vervolgens kwaliteitswerk zal leveren.

Over Graafschap College

Geef je toekomst kleur op het Graafschap College Het Graafschap College is het regionale opleidingencentrum (roc) voor educatie en beroepsonderwijs in Oost-Gelderland. Voor iedereen, zowel jongeren als volwassenen, biedt het Graafschap College een passende opleiding of cursus. Bijvoorbeeld een middelbare beroepsopleiding. Of een opleiding of cursus om een onderdeel dat je mist uit een Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Voor deze opleiding is het van belang dat je nauwkeurig en handig te werk gaat. Je bent geïnteresseerd in het vakgebied en bent leergierig. Je streeft naar perfectie, want je beschikt over een goed oog voor detail. Bij problemen of moeilijkheden, weet jij de beste oplossing te bedenken.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2
  Vormen BBL
  Branches Afbouw

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-diploma van een soortgelijk(e) opleiding en/of profiel op niveau 2 of vmbo-diploma kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of gelijkwaardige opleiding of een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4 of vwo 3 naar vwo 4.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Graafschap College
Controle code*: eefeaTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Graafschap College