Opleiding & Beroep - Opleidingen - Zorgtechnicus

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Zorgtechnicus" aan

ROC Kop van Noord-Holland

Beschrijving opleiding

Als technicus in de zorg installeer je elektrotechnische of ict-apparatuur en systemen die worden ingezet bij zorgverlening, bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Je werkzaamheden zijn het installeren van deze machines, maar ook het contact houden met artsen en/of verpleegkundigen. Je zorgt ervoor dat de specialisten hun werk optimaal kunnen uitvoeren, met behulp van technische middelen.

Opleidingsinhoud

Je krijgt zowel les in technische vakken, als in medische vakken. De medische vakken gaan voornamelijk over het menselijk lichaam en geeft je alle informatie die je nodig hebt om te communiceren met professionals uit de medische wereld. Je krijgt bijvoorbeeld vakken zoals anatomie, fysiologie en ziektebeelden. Aan de andere kant krijg je natuurlijk de technische vakken. Denk daarbij aal Lees verder »

Over ROC Kop van Noord-Holland

Het ROC (Regionaal Opleidingencentrum) Kop van Noord-Holland is een onderwijsorganisatie die op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie een belangrijke regionale functie vervult in het noorden van Noord-Holland. Het biedt onderdak aan ongeveer 4.300 studenten/cursisten en telt ± 350 medewerkers. Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je wilt graag mensen helpen en hebt ook een passie voor techniek! Je kunt goed communiceren en heb te allen tijde een professionele houding.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2018/2019 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.155,00 Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BOL
  Branches Gezondheidszorg, Welzijn

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Vista College
Gilde Opleidingen
ROC Kop van Noord-Holland
Controle code*: b0ef3Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk