Opleiding & Beroep - Opleidingen - Service- en onderhoudstechniek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Service- en onderhoudstechniek" aan

Scalda

Beschrijving opleiding

Als monteur service- en onderhoudstechniek kun je aan het werk bij verschillende fabrieken en productiebedrijven. Je zorgt ervoor dat de apparatuur en installaties ten allen tijden goed blijven functioneren. Goed onderhoud is nodig om storingen te voorkomen en op te lossen. Je gaat je bezig houden met onderhoud, controle, reparatie en verbetering van installaties of apparaten.

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding service- en onderhoudstechniek kom je alles te weten of het gebied van reparatie en verbetering van installaties en apparaten. Je krijgt zowel theorie als praktijk. De theorie die je leert ga je toepassen in de praktijk. Je leert verschillende vakgebieden zoals vakken in elektrotechniek en kennis over materialen. Daarnaast krijg je je basis vakken als Nederlands, rekenen, Lees verder »

Over Scalda

Werk aan je talent! Het ROC Zeeland haalt het beste in je boven. Of je nu talent hebt voor een dienstverlenend, technisch, ambachtelijk of economisch vak; voor iedereen is er een passende opleiding. Dat kunnen middelbare beroepsopleidingen zijn, maar bijvoorbeeld ook cursussen in de avonduren. Eén gedachte staat bij ons centraal: jezelf ontwikkelen. Onze klantgerichte, moderne en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een echte leider! Je bent behulpzaam en klantvriendelijk. Je let goed op de veiligheid van jezelf en de mensen om je heen. Je gaat zorgvuldig en nauwkeurig te werk. Je bent een echte teamplayer!

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL, BBL
  Branches Procestechniek

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Scalda
Controle code*: db965Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Scalda