|
Opleiding "Horeca specialist" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Als Horeca specialist weet je van veel dingen in de organisatie hoe je dit moet aanpakken. Je kunt beginnend horecapersoneel inwerken, je adviseert gasten en maakt het ze naar hun zin. Ook kan je inspringen bij de keuken voor het bereiden van simpele gerechten en help je bij de bar als er lekkere drankjes gemaakt moeten worden.
Opleidingsinhoud
Adviseren van gasten en je collega’s:
Jouw advies is goud waard bij de gasten. Je weet hoe je een gast tot een tevreden bezoeker maakt en je kunt je collega’s daar ook in adviseren.
Ondersteunen van je collega’s:
Door jouw kennis op meerdere vlakken binnen het bedrijf weet je wanneer je moet bijspringen in de keuken of moet helpen bij het maken van heerlijke cocktails. Vaardigheden om Lees verder »
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
€ 881,20*
*Prijzen kunnen nog wijzigen.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Afgeronde mbo 2-opleiding, Vmbo-bb, Vmbo-k, Vmbo-t.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|