Opleiding & Beroep - Opleidingen - Filiaalbeheerder (4) (oude stijl)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Filiaalbeheerder (4) (oude stijl)" aan

ROC West-Brabant

Beschrijving opleiding

Een filiaalbeheerder beheert een kleine of middelgrote vestiging van een filiaalbedrijf. Hij begeleidt en coördineert alle werkzaamheden van een filiaal die te maken hebben met de consumenten-, goederen- en geldstroom. Hij voert wanneer nodig ook zelf verkoop- en presentatiewerkzaamheden uit. De filiaalbeheerder is verantwoordelijk voor de omzet van zijn filiaal en neemt dus allerlei Lees verder »

Opleidingsinhoud

- Detailhandelsmarketing 1 - Verkopen - Branchedifferentiatie - Leidinggeven - Presentatie en promotie 2 - Voorraad- en kassabeheer - Personeel ambulante en detailhandel - Detailhandelsmarketing 2 - Filiaalbeheer

Over ROC West-Brabant

ROC West-Brabant omvat acht Colleges die sterk zijn in goed en aantrekkelijk VMBO- en MBO-onderwijs en Educatie in West-Brabant. Het ROC telt 26.000 studenten en ruim 2.000 personeelsleden. P3 Transfer BV verzorgt de commerciële activiteiten. De Colleges zijn de zelfstandige pijlers onder het ROC; ze hebben hun eigen specialisme en een sfeer die past bij hun opleidingen. Dit zijn ze: Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je kunt leiding geven, goed omgaan met personeel en klanten. Je bent ongevoelig voor stress en kunt snel wisselen van activiteit. Je organiseert graag, hebt alles goed op de rij, kunt mensen stimuleren en motiveren, kortom, je kunt een filiaal goed draaiende houden en een prima sfeer laten uitstralen.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BOL, BBL
  Branches Groot & Detailhandel, Verkoop & Commercieel

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC West-Brabant
Profood Academy
ProRetail Academy
Controle code*: a60d0Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Manager