Opleiding & Beroep - Opleidingen - Trade Management Gericht op Azië

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Trade Management Gericht op Azië" aan

Hogeschool van Amsterdam

Beschrijving opleiding

Je bent specifiek opgeleid voor de internationale handel met Aziatische landen. Met de opleiding kun je handelsovereenkomsten aanknopen en onderhouden. Je kunt verschillende functies bekleden zoals het regelen van de export en de transport en logistiek bij grote internationale bedrijven. Ook kun je werken in de communicatie en marketing. Werk kun je vinden bij handelshuizen, banken- en Lees verder »

Opleidingsinhoud

De propedeuse (1 jaar) heeft een oriënterend karakter. Je maakt kennis met het toekomstige werkveld. De lessen worden al snel vrijwel geheel in het Engels gegeven, omdat dit in de meeste Aziatische landen de voertaal is in internationale contacten. Je leert ook een Aziatische taal (Bahassa Indonesia of Japans bijvoorbeeld). Kernvakgebieden: economie, management, organisatie, communicatie en Lees verder »

Over Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam groeit. In cijfers, kennis, innovatie. In internationale samenwerking, aantallen studenten en productieve contacten met het bedrijfsleven. De HvA is meer dan alleen een onderwijsinstelling met ruim tachtig opleidingen. Het is ook een partner voor de zakenwereld, een grote werkgever en een belangrijke speler in het kennisveld. De HvA telt meer dan 30.000 studenten en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Het is natuurlijk belangrijk dat je geïnteresseerd bent in de Aziatische culturen. Je moet je goed kunnen aanpassen en makkelijk contact kunnen leggen. Ook moet je gevoel hebben voor verhoudingen en situaties. De Aziatisch cultuur is erg verschillend van onze cultuur. Je moet dus een doorzetter zijn en je flexibel kunnen opstellen. Een goed zakelijk commercieel inzicht en geduld zijn ook Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2019/2020 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Communicatie & Marketing, Economie & Financieel, Management & Org.

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool van Amsterdam
Controle code*: 862e9Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool van Amsterdam