Opleiding & Beroep - Opleidingen - Opleidingskunde

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Opleidingskunde" aan

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Beschrijving opleiding

In veel (grotere) bedrijven worden interne opleidingen georganiseerd. De Postbank, Philips, Ohra, etc. doen dat bijvoorbeeld. Die opleidingen worden voortdurend verbeterd en aangepast. Uitgezocht moet bijvoorbeeld worden aan welke leer-mogelijkheden het personeel behoefte heeft. Ook de bedrijfsleiding kan opleidingen gewenst vinden en zal daarbij advies kunnen gebruiken van iemand die verstand Lees verder »

Opleidingsinhoud

Het eerste jaar is de propedeuse, waarna de hoofdfase van drie jaar volgt. Het eerste jaar staat in het teken van oriëntatie en verkenning. De opleiding is erg algemeen. Pas in het 2e jaar ga je je specialiseren. De specialisatie begint in de hoofdfase. In de studie is voorzien in een gedegen theoretische en praktische beroepsvoorbereiding. Dat laatste vindt plaats door stages: zowel in het 3e Lees verder »

Over Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Je zoekt een bachelor of master opleiding of je wilt je gewoon verder ontwikkelen in je vakgebied. Maar zoek je graag je eigen weg? Wil je zélf bepalen waar en wanneer je studeert? Zoek je een individuele benadering maar besef je ook de waarde van je medestudenten? Heb je liever kleinschalig onderwijs? De HAN biedt je meer dan 50 bachelor opleidingen in voltijd, deeltijd of duaal, erkende Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Het is belangrijk dat je mensen weet te motiveren om te leren. Je weet welke vormen, materialen en methodieken je hierop moet toepassen. Het is ook belangrijk dat je beleidslijnen uit kan zetten die betrekking hebben met het opleiden van mensen binnen de organisatie met het oog op de ontwikkeling. Je moet kunnen adviseren en goed kunnen samenwerken. Daarnaast is het ook belangrijk dat je goede Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2019/2020 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Onderwijs

Instroom / toelatingseisen

Je kunt worden toegelaten als je in het bezit bent van een van de volgende diploma's:
Havo of VWO of een daarmee gelijkwaardige opleiding;
MBO niveau 4;
VHBO.
Ook met een buitenlands diploma kun je toegelaten worden en als je 21 jaar bent zonder Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Controle code*: 8a488Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk