|
Opleiding "Operator Versindustrie" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Je technische talent kun je prima kwijt in deze functie. Je begeleidt het productieproces, probeert het te verbeteren en verzorgt het onderhoud van machines. Daarnaast weet je alles over procestechnologie en kwaliteitscontroles en ben je betrokken bij het productieproces. Een heel veelzijdig takenpakket!
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleiding
Studenten:
• krijgen meer inzicht in het productieproces en hun bijdrage daaraan.
• ontwikkelen een groter verantwoordelijkheidsgevoel.
• leren kritisch te kijken naar het productieproces en signaleren verbeteringen.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de Lees verder »
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 270,-
Boeken en materiaal € 555,- (wijzigingen onder voorbehoud)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-2 jaar |
Vormen |
BBL |
Branches |
Foodindustrie, Groot & Detailhandel, Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|