Opleiding & Beroep - Opleidingen - Laboratoriummedewerker (Laborant) (2)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Laboratoriummedewerker (Laborant) (2)" aan

Noorderpoort

Beschrijving opleiding

Als junior laborant ben je vooral werkzaam in grotere milieulaboratoria of in de chemische industrie. Dat klinkt misschien nog saai, maar je kunt in allerlei branches, zoals de farmaceutische industrie (medicijnen) of de levensmiddelenindustrie werkzaam zijn. In deze laboratoria worden allerlei stoffen onderzocht. Het kan zijn dat het hierbij gaat om grondstoffen, producten of bepaalde Lees verder »

Opleidingsinhoud

Over Noorderpoort

Het Noorderpoortcollege is een Regionaal Opleidingencentrum, in 1998 ontstaan uit een fusie van 14 onderwijsinstellingen voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Sindsdien is het Noorderpoortcollege uitgebreid met onder meer een instelling voor beroeps- en bedrijfsopleidingen, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs en de afdelingen Zakelijke Dienstverlening en Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2012/2013 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.065,00. Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau
  Duur 2-3
  Vormen Onbekend
  Branches

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze niveau 2 (Basisberoepsopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Basisberoepsgerichte leerweg) Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en):
Controle code*: c0860Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk