Opleiding & Beroep - Beroepen - Kok

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Kok

Beschrijving beroep

In de keuken ben je bezig met het maken en voorbereiden van gerechten die op de menukaart van het hotel, restaurant, bistro of eetcafé staan. Je bent bezig met snijden van groenten, het maken van sauzen, het klaarmaken van vlees en natuurlijk het koken. Je weet precies hoe je het beste gerechten kunt bereiden en welke ingrediënten goed bij elkaar passen. Daarnaast bedenk je ook nieuwe menu's, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je houdt van lekker eten en koken. Je smaakpapillen zijn dan ook goed ontwikkeld! Je werk is erg verschillend omdat je de ene keer voor weinig en de andere keer voor veel mensen moet koken. Hierbij houd je natuurlijk ook rekening met de wensen van de klant, want niet iedereen heeft dezelfde smaak. Het is als kok ook belangrijk om de keuken netjes en schoon is, zodat de gerechten op een Lees verder »

Vooropleidingen

Kok

Informatie

  Salaris Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend.
  Branches Horeca

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl