|
Leidinggevende Ambachtelijke Bakkerij
Beschrijving beroep
Als leidinggevende ambachtelijke bakkerij geef je leiding aan een groep medewerkers die op een ambachtelijke manier brood en banket bakken. Je bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, het behalen van de doelen en de dagelijkse gang van zaken.
Zelf sta je onder leiding van een bedrijfsleider of ondernemer, waarbij je dus de schakel vormt tussen de werkvloer en het management. Je werkt Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en weet hoe je je medewerkers kunt coachen en motiveren. Daarbij beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Om kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen weet je alles op dit gebied en weet je ook hoe je hierin verbeteringen kunt aanbrengen.
Als leidinggevende moet je prioriteiten Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Voeding |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|