Opleiding & Beroep - Beroepen - Leidinggevende Ambachtelijke Bakkerij

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Leidinggevende Ambachtelijke Bakkerij

Beschrijving beroep

Als leidinggevende ambachtelijke bakkerij geef je leiding aan een groep medewerkers die op een ambachtelijke manier brood en banket bakken. Je bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, het behalen van de doelen en de dagelijkse gang van zaken. Zelf sta je onder leiding van een bedrijfsleider of ondernemer, waarbij je dus de schakel vormt tussen de werkvloer en het management. Je werkt Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en weet hoe je je medewerkers kunt coachen en motiveren. Daarbij beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Om kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen weet je alles op dit gebied en weet je ook hoe je hierin verbeteringen kunt aanbrengen. Als leidinggevende moet je prioriteiten Lees verder »

Informatie

  Salaris Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend.
  Branches Voeding

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk