|
Assistent Bakker
Beschrijving beroep
Je voert als assistent bakker ondersteunende werkzaamheden uit in een zaak waar brood- en banketproducten gemaakt worden. Dit werk kan bijvoorbeeld bestaan uit het klaarzetten van ingrediënten, het snijden en wassen van grondstoffen en het invetten van bakblikken. Je helpt met het mengen van de ingrediënten en het kneden van het deeg. Je legt vervolgens het deeg in blikken of op platen.
Na Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Een assistent bakker moet vroeg kunnen opstaan. In een traditionele bakkerij liggen verse brood- en banketproducten voor acht uur 's morgens in de rekken, dus je werkdag begint rond vijf uur 's ochtends. Je moet op de hoogte zijn van de hygiënische voorschriften en deze nauwgezet volgen. Werken met machines, zoals kneed-, snij- en bakapparaten schrikt je niet af. Je hebt oog voor kwaliteit en Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Horeca, Voeding |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|