|
Cateringbeheerder/-manager
Beschrijving beroep
Met catering bedoelt men het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven, hotels en instellingen, maar ook voor evenementen en feesten. Als cateringbeheerder/-manager moet je leidinggeven aan een team van cateringmedewerkers en de cateringsopdracht in goede banen leiden.
Je bespreekt met de opdrachtgever de wensen en eisen omtrent de catering en onderhandelt over de prijs. Je stelt een Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Als cateringbeheerder/-manager moet je over veel organisatietalent en leiderschapskwaliteiten beschikken. Je moet goed kunnen communiceren en samenwerken met je medewerkers, om gezamenlijk een optimale cateringservice te kunnen bieden. Je moet klantvriendelijk zijn, luisteren naar eventuele opmerkingen van de gasten en streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. Omdat je werkt met Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Horeca |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|