Opleiding & Beroep - Beroepen - Food and Beverage Manager

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Food and Beverage Manager

Beschrijving beroep

Je zorgt er voor dat alle voorzieningen die voedsel en drank verkopen in het hotel hierin voorzien worden. Denk hierbij aan: het restaurant, de bar, de keuken en de roomservice. Je werkt samen met de afdelingschefs en begeleidt en stuurt de werknemers aan. Je bent medeverantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Je neemt mensen aan, werkt ze in en leidt ze op. Ook zorg je dat de voorschriften Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je moet een hart hebben voor het hotelwezen en je beschikt over een goed commercieel inzicht. Een Food en Beverage Manager bezit uitstekende leidinggevende capaciteiten, daarbij laat je zien dat je goed kunt delegeren en coördineren. Je staat met verschillende mensen in contact, dus uitstekende communicatieve vaardigheden horen ook bij dit beroep. Daarbij moet je ook tactvol met je relaties om Lees verder »

Ervaringsverhaal

Vraag 1 door Barry: Moet je zelf ook van lekker eten houden? Hoi Barry, het is geen must om van lekker eten te houden. Maar het kan wel een voordeel zijn, want als je na de opleiding voor de richting productontwikkeling kiest bijvoorbeeld, dan komt het vaker voor dat je (nieuwe) producten mag proeven. Daarnaast is het natuurlijk handig om veel van eten af te weten en weet hoe het Lees verder »

Meer ervaringen:
Ervaringen van Mark
Ervaringen van David van der Helm

Informatie

  Salaris € 2.600,00 (bruto min.)
  € 3.250,00 (bruto max.)
  Branches Management & Org.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk