|
Leidinggevende Bediening
Beschrijving beroep
Je zorgt er in de eerste plaats voor dat de gasten het naar hun zin hebben. Je stuurt een team aan van medewerkers en houdt voortdurend in de gaten of alles goed verloopt in het hotel, restaurant of congrescentrum. Je organiseert de werkzaamheden en verdeelt de taken, helpt mee met het opstellen van de menukaart en neemt binnenkomende goederen in ontvangst. Je controleert ook de voorraden en Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je houdt ervan anderen het naar de zin te maken. Je bent sociaal, hulpvaardig en communicatief. Omgaan met mensen die verschillende interesses, wensen en eisen hebben, is voor jou geen enkel probleem.
Als leidinggevende bediening stuur je je personeel doeltreffend aan. Je treedt op als coach voor je medewerkers en tracht het beste uit je team te halen. Je kunt het hoofd koel houden in tijden Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Horeca, Management & Org. |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|