Opleiding & Beroep - Beroepen - Leidinggevende Bediening

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Leidinggevende Bediening

Beschrijving beroep

Je zorgt er in de eerste plaats voor dat de gasten het naar hun zin hebben. Je stuurt een team aan van medewerkers en houdt voortdurend in de gaten of alles goed verloopt in het hotel, restaurant of congrescentrum. Je organiseert de werkzaamheden en verdeelt de taken, helpt mee met het opstellen van de menukaart en neemt binnenkomende goederen in ontvangst. Je controleert ook de voorraden en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je houdt ervan anderen het naar de zin te maken. Je bent sociaal, hulpvaardig en communicatief. Omgaan met mensen die verschillende interesses, wensen en eisen hebben, is voor jou geen enkel probleem. Als leidinggevende bediening stuur je je personeel doeltreffend aan. Je treedt op als coach voor je medewerkers en tracht het beste uit je team te halen. Je kunt het hoofd koel houden in tijden Lees verder »

Informatie

  Salaris Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend.
  Branches Horeca, Management & Org.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl