Opleiding & Beroep - Beroepen - Slager-Traiteur

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Slager-Traiteur

Beschrijving beroep

Als slager-traiteur is jouw belangrijkste taak het maken van warme maaltijden, maaltijdsalades, soepen, broodjes en bijvoorbeeld hartige taarten die in de slagerij verkocht worden. Het samenstellen en verzinnen van het assortiment doe je als slager-traiteur in samenwerking met de ondernemer. Uiteraard houd je daarbij rekening met de klanten en hun wensen. Omdat je bezig bent met het maken van Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Als slager-traiteur moet je een klantvriendelijke instelling hebben en je moet inschatten wat de wensen van de klant zijn. Omdat je met scherpe messen en grote machines werkt, moet je voorzichtig te werk gaan. Je beschikt ook over creatief inzicht. Je presenteert af en toe op bijzondere wijze jouw gemaakte gerechten. Verder kun je goed met collega's omgaan als je in teamverband werkzaam Lees verder »

Vooropleidingen

Traiteur vers

Informatie

  Salaris Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend.
  Branches Groot & Detailhandel, Horeca, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl