|
Slager-Traiteur
Beschrijving beroep
Als slager-traiteur is jouw belangrijkste taak het maken van warme maaltijden, maaltijdsalades, soepen, broodjes en bijvoorbeeld hartige taarten die in de slagerij verkocht worden. Het samenstellen en verzinnen van het assortiment doe je als slager-traiteur in samenwerking met de ondernemer. Uiteraard houd je daarbij rekening met de klanten en hun wensen. Omdat je bezig bent met het maken van Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Als slager-traiteur moet je een klantvriendelijke instelling hebben en je moet inschatten wat de wensen van de klant zijn. Omdat je met scherpe messen en grote machines werkt, moet je voorzichtig te werk gaan. Je beschikt ook over creatief inzicht. Je presenteert af en toe op bijzondere wijze jouw gemaakte gerechten. Verder kun je goed met collega's omgaan als je in teamverband werkzaam Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Groot & Detailhandel, Horeca, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|