|
Productiemedewerker vleesbewerking
Beschrijving opleiding
Zorgen dat elk product veilig, hygiënisch en volgens de regels wordt ver¬werkt. Dat is het werk van een productiemedewerker vleesbewerking. Je kent het complete proces, je bewaakt de kwaliteit van het product en voert proces- en productcontroles uit. Want optimale kwaliteit en perfecte voedselveiligheid, daar gaat het om in jouw vak.
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleiding
Studenten:
- krijgen meer inzicht in het productieproces en hun bijdrage daaraan.
- ontwikkelen betere vaardigheden voor diverse handelingen binnen hun werk.
- ontwikkelen een groter verantwoordelijkheidsgevoel.
- vergroten hun productkennis.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 270,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 555,- (wijzigingen onder voorbehoud)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Groot & Detailhandel, Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|