|
Kwaliteitsmedewerker
Beschrijving opleiding
Je bent de schakel tussen kwaliteitsdienst en productie. Vanuit de kwaliteitsdienst zorg je voor de voorbereiding en uitvoering van audits, het uitvoeren van controles, het actualiseren van kwaliteitshandboeken en instructies. Je bent het aanspreekpunt voor de productie en draagt bij aan de kwaliteitsverbetering binnen de organisatie.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding Lees verder »
Opleidingsinhoud
- Kwaliteitscontroles uitvoeren van grondstoffen tot eindproducten
- Kwaliteitssystemen onderhouden en verbeteren
- Inspecties en audits voorbereiden en uitvoeren
- Uitvoering geven aan klachtenbeheer
- Onderzoek doen naar het continu verbeteren van de organisatie waar je werkt
Duur
De opleiding duurt 3 jaar. Studenten met werkervaring en/of de juiste Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 624,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties (maximaal) € 376,-.
*wijzigingen voorbehouden
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
2-3 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een relevante afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 nodig. Voor aan¬vang van de opleiding doet je een intaketest. Deze test geeft inzicht in jouw cognitieve capaciteiten en enkele persoonlijkheidstrekken, in relatie Lees verder »
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|