Opleiding & Beroep - Opleidingen - Aviation

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Aviation" aan

Hogeschool van Amsterdam

Beschrijving opleiding

Je kunt werk vinden in de luchtvaartbranche en de gerelateerde beroepsvelden. Tijdens de studie heb je de keuze uit drie richtingen. Als Avation Engineer ben je voor gespecialiseerd op het technische gedeelte. Hierbij kun je denken aan de technische aspecten bij een vliegtuig en het gebruik van een vliegtuig. Je kunt aan het werk bij luchtvaartmaatschappijen of bijvoorbeeld overheidsinstellingen. Lees verder »

Opleidingsinhoud

Voor alle drie de verschillende richtingen gelden andere vakken en projecten. Alleen het eerste jaar is voor alle studenten gelijk. Tijdens dit jaar kom je in aanraking met verschillende vakken. Op basis hiervan dien je een keuze te maken uit één van de drie richtingen. In het eerste jaar kun je vakken verwachten als; elektronica, natuurkunde, wiskunde, bedrijfskunde, aërodynamica. De volgende Lees verder »

Over Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam groeit. In cijfers, kennis, innovatie. In internationale samenwerking, aantallen studenten en productieve contacten met het bedrijfsleven. De HvA is meer dan alleen een onderwijsinstelling met ruim tachtig opleidingen. Het is ook een partner voor de zakenwereld, een grote werkgever en een belangrijke speler in het kennisveld. De HvA telt meer dan 30.000 studenten en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je moet zorgvuldig en nauwkeurig kunnen werken. Tevens heb je aanleg voor exacte en technische vakken. Het is belangrijk dat je ruimtelijk en technische inzicht hebt. Je moet goed leiding kunnen geven aan je medewerkers en natuurlijk kunnen samenwerken. Je moet bekend zijn met alle regels die er nationaal en internationaal is afgesproken.

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2012/2013 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Luchtvaart

Instroom / toelatingseisen

MBO:
Toelaatbaar met niveau 4 (middenkader of specialistenopleiding).

HAVO:
Profiel Natuur & Techniek: Direct toelaatbaar;
Profiel Natuur & Gezondheid: Direct toelaatbaar;
Profiel Economie & Maatschappij : Toelaatbaar met Natuurkunde 1;
Profiel Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool van Amsterdam
Controle code*: 1f137Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool van Amsterdam