Opleiding & Beroep - Opleidingen - Traiteur vers

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Traiteur vers

Beschrijving opleiding

Als Traiteur vers heb je voldoende werk in de toekomst. Steeds meer consumenten willen korter in de keuken staan en kopen graag kant-en-klaar maaltijden zoals bijvoorbeeld nasi, stamppot of soep. Het verzinnen en maken van deze producten is jouw taak als Traiteur vers. Als Traiteur vers moet je in kunnen spelen op de veranderende trends in eten. Oog voor trends, houden van koken en lekker eten en Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer jij alles over het bereiden van vlees en verschillende gerechten. Je experimenteert met ingrediënten en leert over de eigenschappen van het voedsel om zo de beste smaak naar voren te laten komen. Je leiderschapskwaliteiten worden tijdens de opleiding gestimuleerd om zo toekomstige medewerkers het beste te kunnen aansturen. Hygiëne en voedselkwaliteit zijn van immens Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een affiniteit met de bereiding van voedsel en bent creatief als het gaat om het bedenken van nieuwe ideeën. Je kunt goed samenwerken binnen een team en hebt een goed organisatietalent. Je weet duidelijke planningen te maken en weet van aanpakken.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen Onbekend
  Branches Groot & Detailhandel, Horeca, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): EDUmatch
Controle code*: 41e6cTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch

Beroepen bij deze opleiding:

Slager
Slager-Traiteur

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl