/ home / over deze site  

Over deze site

verkleinen vergroten

Als jongere en als volwassene wil je leren en/of werken. Een leven lang. Hoe pak je dat aan? Deze site is er voor jou! Je kunt hier op zoek naar opleidingen en cursussen, beroepen en vacatures, stages en leerwerkplekken, EVC-procedures en achtergrondinformatie. Of oriënteer je eerst met tests, films, verhalen en achtergrondinformatie. Bij jouw zoektocht word je waarschijnlijk geholpen en gestimuleerd door ouders, decanen of werkgevers. Ook voor hen biedt deze site veel informatie.

De portal Opleiding en Beroep geeft veel informatie, maar is ook bedoeld om gebruikers te helpen hun weg te vinden tijdens hun levenslange leren. Daarom is er een zoekmachine voor mensen die al precies weten wat ze zoeken. Maar er zijn ook oriëntatie-instrumenten voor mensen die eerst eens willen rondneuzen. Daarnaast kun je je eigen profiel aanmaken, zodat precies díe informatie wordt geselecteerd, die voor jou van belang is. Zo vind je makkelijk je weg in de grote wereld van Leren en Werken.

Allerlei verschillende partners werken inmiddels samen aan deze site om het de beste onafhankelijke site te maken voor jouw oriëntatie op Opleiding en Beroep. De hoeveelheid partners en daarmee ook de site blijft groeien, om in de toekomst nog meer informatie en hulp te bieden.

 

Deze site voor:

Jongeren
Volwassenen

Speciaal voor:

Werkgevers
Decanen
Ouders

Meer:

Partners