Opleiding & Beroep - Opleidingen - Stukadoor

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Stukadoor

Beschrijving opleiding

Als Stukadoor verricht je werkzaamheden in de afbouw en werk je in kleine, middelgrote en grote bedrijven binnen de afbouwbedrijfstak. Je voert werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers. Je werkt aan verschillende projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie. Hierdoor kom je op veel verschillende locaties zoals in bedrijfspanden, maar ook bij particulieren thuis. Als Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding tot stukadoor leer je werken met verschillende materialen, zoals: gips (pleister) en specie. Je krijgt inzicht in de verschillende technieken en leert om te gaan met de gereedschappen en apparaten die je hierbij nodig hebt. Na deze opleiding mag jij je dan ook zeker een echte vakman of vakvrouw noemen!

Wat wordt er van je verwacht

Als stukadoor kan de omgeving waarin je werkt continu verschillen. Je moet dus om kunnen gaan met het werken in verschillende weersomstandigheden, maar ook werken op grote hoogte moet jij geen probleem vinden. Als vakman stukadoor kun je zowel goed zelfstandig, als in teamverband werken.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL, BBL
  Branches Afbouw

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Koning Willem I College
Drenthe College
ROC van Twente
ROC West-Brabant
ROC Midden Nederland
Summa College
ROC West Brabant - Markiezaat College
Techniek College Rotterdam
Curio
Curio
Aventus Afbouw
Controle code*: d34eeTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Stukadoor
Stukadoor