Opleiding & Beroep - Opleidingen - Vakman gww

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Vakman gww

Beschrijving opleiding

De Vakman GWW is werkzaam in kleine, middel of grote bedrijven of als zzp-er. Je opdrachtgevers bestaan o.a. uit aannemers, het particuliere bedrijfsleven of overheidsinstellingen zoals rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeentes. Als Vakman GWW verricht je je werkzaamheden in de sector grond-, water-, en wegenbouw en heb je te maken met (bouw)verkeer, machines en in stedelijke Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je verschillende onderdelen die van belang zijn bij de GWW. Een weg is namelijk niet het enigste waar jij later mee aan de slag gaat. Alle aspecten die hierbuiten bij komen kijken zijn dingen die jij leert tijdens de opleiding. Denk aan de riolering of wegen die naast sloten gebouwd moeten worden. Je leert verschillende machines in gebruik te nemen die jij na je Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je weet van aanpakken en hebt geen problemen met het verrichten van je werkzaamheden buiten. Je bent handig en hebt een goed inzicht in techniek en klussen. Je hebt altijd goed kunnen werken binnen een team en samenwerken is voor jou dan ook geen probleem. Je bent flexibel aangelegd, wat van belang is bij een wisselend beroep dat wisselende diensten aanhoudt.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Grond-, Weg en Waterbouw, Infrastructuur

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Alfa College
Koning Willem I College
Hoornbeeck College
Gilde Opleidingen
Firda (jongeren)
Edumatch College
Da Vinci College
ROC van Twente
SOMA-College
Scalda
ROC West-Brabant
ROC Midden Nederland
ROC Ter AA
ROC Leiden
Regio College
ROC West Brabant - Radius College
Techniek College Rotterdam
Curio
Curio
Controle code*: 89204Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk