Opleiding & Beroep - Opleidingen - Asfaltafwerker

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Asfaltafwerker

Beschrijving opleiding

Als Asfaltafwerker verricht je je werkzaamheden in de sector grond-, water- en wegenbouw. Je bent werkzaam in kleine, middelgrote of grote bedrijven. Deze bedrijven hebben als belangrijkste activiteit de aanleg en onderhoud van wegen en specifieke toepassingen van asfalt. Je opdrachtgevers bestaan uit overheidsinstellingen, particulieren en het particuliere bedrijfsleven. Als Asfaltafwerker Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je niet alleen de nodige theoretische kennis, je gaat ook échte ervaring opdoen. Het vak is vooral te leren door te doen. Je leert verschillende machines te bedienen die nodig zijn tijdens de werkzaamheden en krijgt les over het toepassen van veiligheidsvoorschriften. Daarnaast leer je hoe walsen werken en welke hiervoor van belang zijn bij het aanleggen van asfalt.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent flexibel ingesteld en werkt graag in de buitenlucht. Werktijden die wisselend zijn, zoals het draaien van nachtdiensten is geen probleem voor jou. Daarnaast ben je altijd een teamplayer die samen het beste resultaat wil boeken met je team. Je bent verantwoordelijk en gaat altijd zorgvuldig te werk.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Grond-, Weg en Waterbouw, Infrastructuur

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Alfa College
ROC van Twente
ROC Midden Nederland
Regio College
Techniek College Rotterdam
Controle code*: 3c77aTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk