Opleiding & Beroep - Opleidingen - Aviation Operations Officer

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Aviation Operations Officer

Beschrijving opleiding

Als Aviation Operations Officer coördineer en regel jij een deel van de operationele vluchtondersteuning bij een luchtvaartmaatschappij, havendienst van een luchthaven of ondersteunende afdelingen voor de luchtverkeersleiding. Dit betekent dat jij ervoor zorgt dat een toestel met passagiers en vracht veilig de lucht in kan. Je hebt een verantwoordelijke en stressvolle functie en draagt bij aan Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je verschillende aspecten van het werk als aviation operations officer. Je leert hoe beladingsschema’s worden opgesteld en hoe vluchten gepland worden. Veiligheid is essentieel binnen het werk en de opleiding, en hierin word je dan ook getraind om alle regels en eisen te kennen. Meerdere talen worden aangeboden tijdens de opleiding. Het werk kan worden uitgevoerd in Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een ondernemende, verantwoordelijke instelling en wil best in de toekomst internationaal aan de slag. Je bent een goede leider die graag het voortouw neemt en daarnaast de planning ook altijd weet te handhaven. Een flexibele instelling is goed om te bezitten, aangezien het gaat om wisselende diensten binnen je toekomstige beroep!

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BOL
  Branches Logistiek, Management & Org.

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): MBO College Airport (ROC van Amsterdam)
STC mbo college
Controle code*: 0feb7Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk