Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker internationale havenlogistiek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker internationale havenlogistiek

Beschrijving opleiding

Als je werkt in de havenlogistiek ben je werkzaam in een dynamische en internationale omgeving. Belangrijke schakels in de havenlogistiek zijn de medewerker, coördinator en de manager havenlogistiek. In deze functies heb je contact met verschillende partijen. Je bent het middelpunt van de verschillende transacties op het gebied van de ladingsadministratie en het transport. Jij zorgt er voor dat Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens je studie komen verschillende onderdelen van je toekomstige baan aan bod. Documenten die voor internationaal vervoer belangrijk zijn zullen behandeld worden tijdens je opleiding. Andere onderdelen die je leert zijn het omgaan met de douane en de havenlogistiek die bij je werk hoort. Vanwege het internationale aspect van het werk als medewerker havenlogistiek zal er binnen de opleiding de Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je spreekt niet alleen Nederlands, maar kunt je ook in een vreemde taal je verstaanbaar maken. Je hebt altijd graag internationaal werk willen verrichten. Daarnaast heb je een talent voor het organiseren en plannen van verschillende dingen, of het nu een planning voor de studie is of een feestje is, jij bent de persoon die mensen zoeken.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL, BBL
  Branches Administratie, Transport

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): STC mbo college
Controle code*: d5fa9Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

STC mbo college

Beroepen bij deze opleiding:

Havenwerker
Medewerker Havenlogistiek