Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker Havenoperaties

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker Havenoperaties

Beschrijving opleiding

Als Medewerker Havenoperaties ben je werkzaam bij een bulk- , containeroverslag-, roro- of stukgoedbedrijf in de haven. Werken in de haven betekent werken in een internationaal centrum van handel, overslag, industrie en distributie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het werk in de haven is snel en dynamisch. Als Medewerker Havenoperaties ben je medeverantwoordelijk voor het veilige vervoer van Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding krijg je verschillende theorievakken. Bij deze vakken kun je denken aan veiligheid, ladingadministratie en haventechniek. Daarnaast wordt alles behandeld op het gebied van opslaan van stukgoed en het werken met containers. Je leert hoe je een vorkheftruck bediend, zowel in theorie als praktijk. Hiervoor zul je ook een certificaat ontvangen. Naast de benodigde theoretische Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent fysiek in topvorm en niet bang voor hard werk. Je werkt graag in de buitenlucht en hebt een affiniteit met havens en het water. Je bent flexibel en hebt geen problemen met wisselende diensten, zolang je maar aan de slag kunt. Je hebt een goed verantwoordingsgevoel en let altijd op de veiligheid.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Maritiem, Transport

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC TOP - Amsterdam
STC mbo college
Controle code*: bd2b6Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk