Opleiding & Beroep - Opleidingen - De schipper-machinist beperkt werkgebied

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

De schipper-machinist beperkt werkgebied

Beschrijving opleiding

Je bent als Schipper-Machinist Beperkt Werkgebied belast met werkzaamheden in het kader van het vervoeren van goederen, het uitvoeren van algemene diensten zoals sleepvaart en/of bagger-, kust- en oeverwerkzaamheden en/of bevoorrading van op zee gelegen mijnbouwinstallaties. Daaruit volgen vooral operationele maar ook leidinggevende taken. Als Schipper-Machinist Beperkt Werkgebied ben je werkzaam Lees verder »

Opleidingsinhoud

Het varen op een binnenvaartschip is een onderdeel die je behandelt tijdens de opleiding. Het werken met systemen binnen het schip en de wetten en regels die gelden in de binnenwateren van Nederland zijn belangrijke vakken die je volgt binnen de opleiding. Het leren uit te voeren van technisch onderhoud hoort hier ook bij. Nederlands, rekenen en burgerschap zijn vakken die standaard bij deze Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een goed technisch inzicht en een affiniteit met de scheepsvaart. Je bent communicatief vaardig, wat van belang is bij je werkzaamheden na het behalen van je diploma. Je bent flexibel als het gaat om je werkuren en hebt geen problemen met het verblijven op een schip voor een langere tijd.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL
  Branches Maritiem

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Firda (jongeren)
Edumatch College
Berechja College
STC mbo college
Scalda
Vonk
Controle code*: 85534Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Schipper-machinist beperkt werkgebied