Opleiding & Beroep - Opleidingen - International Tourism Management

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

International Tourism Management

Beschrijving opleiding

Wanneer je de opleiding Hoger toeristisch en recreatief onderwijs hebt afgerond kun je bij veel verschillende bedrijven aan het werk. Je kunt bijvoorbeeld werken in managementfuncties in de reiswereld. Hierbij kun je denken aan reisbureaus, touroperators, recreatiebedrijven en recreatieorganisaties. Ook kun je werk vinden bij verkeersbureaus, onderzoek- en adviesbureaus op het gebied van toerisme Lees verder »

Opleidingsinhoud

Deze opleiding wordt in het Engels verzorgd / The language of instruction is English In het eerste jaar van je opleiding maak je kennis met je toekomstige werkgebied. In de propedeuse (1 jaar) zijn de vakken gegroepeerd rond thema's. Daarin wordt onder meer aandacht besteed aan toerisme en recreatie, vrijetijdsmanagement, management en organisatie, marketing en marketingmanagement, recht, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Wanneer je werkzaam bent in de toeristische of recreatieve sector is het belangrijk dat je je talen spreekt. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met buitenlandse toeristen in Nederland die je begeleidt. Omdat je tijdens je werkzaamheden met veel toeristen te maken krijgt, moet je goed met mensen om kunnen gaan. Het is voor je werk tevens belangrijk dat je organisatietalent hebt. Ook commercieel en Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Management & Org., Toerisme

Instroom / toelatingseisen

[Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Controle code*: ad85aTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk