Opleiding & Beroep - Opleidingen - Betonstaallasser

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Betonstaallasser

Beschrijving opleiding

Als Betonstaallasser kun je werk vinden in de betonstaalverwerkingsbranche binnen kleine of middelgrote betonstaalverwerkingsbedrijven. Als betonstaallasser werk je in een betonstaalverwerkingscentrale. Je houdt je bezig met het lassen van verschillende wapeningsconstructies. Eerst bepaal je aan de hand van tekeningen welke positie gemakkelijk is voor het lassen van de constructie. Daarna Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je verschillende technieken die worden toegepast bij het lassen van betonstaal. Je leert welke materialen worden gebruikt en hoe machines moeten worden gebruikt om het beste resultaat te behalen. Andere vakken die worden gegeven zijn het leren lezen van technische tekeningen en werkvoorbereiding. Alles om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het echte werk.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent handig en kunt altijd duidelijke instructies meteen volgen. Daarnaast ben je goed in het werken binnen een team en waardeer je gezamenlijk behaalde resultaten. Je kunt overweg met machines en installaties na een korte uitleg en wilt graag aan de slag.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen Onbekend
  Branches Bouw

Instroom / toelatingseisen

Voor de basisberoepsopleiding (niveau 2) gelden geen toelatingseisen als er geen assistentopleiding is die opleidt voor hetzelfde beroep. Maar als deze er wel is gelden de volgende toelatingseisen:
basisberoepsgerichte leerweg of kaderberoepsgerichte Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): EDUmatch
Controle code*: f5e3eTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch