Opleiding & Beroep - Opleidingen - Meubelstoffeerder

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Meubelstoffeerder

Beschrijving opleiding

Een mens zit gemiddeld twaalf uur per etmaal. Daarom zijn er stoelen en banken voor groot en klein, voor rust en werk, voor comfort en, niet onbelangrijk, voor decoratie. Want stoelen en banken zijn weliswaar gebruiksvoorwerpen, maar ook sfeerbepalend. Als Meubelstoffeerder help je bij de vervaardiging van stoelen en banken. Als Meubelstoffeerder werk je in Meubelstoffeerbedrijven. Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens je studie leer je alles over gereedschappen, hand- en naaimachines en verschillende stoffeertechnieken. Je leert verschillende basisvaardigheden die je verder brengen in het werk. Denk aan de verschillende bekledingsmaterialen en stoffeergereedschappen die je later nodig hebt bij het werk. Tijdens de opleiding leer je alles wat je moet weten om zo goed aan de slag te kunnen gaan binnen Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent altijd creatief, kunt de handen uit de mouwen steken en bent altijd de handigste persoon in de kamer. Je kunt altijd goed instructies opvolgen en wilt graag je creativiteit laten zien in je werk.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL, BBL
  Branches Hout

Instroom / toelatingseisen

Voor de basisberoepsopleiding (niveau 2) gelden geen toelatingseisen als er geen assistentopleiding is die opleidt voor hetzelfde beroep. Maar als deze er wel is gelden de volgende toelatingseisen:
basisberoepsgerichte leerweg of kaderberoepsgerichte Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): HMC Rotterdam
Edumatch College
ROC van Twente
HMC Amsterdam
Bouw & Interieur College
Bouw & Interieur College
Controle code*: 9f2f4Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk