Opleiding & Beroep - Opleidingen - Meubelstoffeerder

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Meubelstoffeerder

Beschrijving opleiding

Een mens zit gemiddeld twaalf uur per etmaal. Daarom zijn er stoelen en banken voor groot en klein, voor rust en werk, voor comfort en, niet onbelangrijk, voor decoratie. Want stoelen en banken zijn weliswaar gebruiksvoorwerpen, maar ook sfeerbepalend. Als Meubelstoffeerder help je bij de vervaardiging van stoelen en banken. Als Meubelstoffeerder werk je in Meubelstoffeerbedrijven. Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens je studie leer je alles over gereedschappen, hand- en naaimachines en verschillende stoffeertechnieken. Je leert verschillende basisvaardigheden die je verder brengen in het werk. Denk aan de verschillende bekledingsmaterialen en stoffeergereedschappen die je later nodig hebt bij het werk. Tijdens de opleiding leer je alles wat je moet weten om zo goed aan de slag te kunnen gaan binnen Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent altijd creatief, kunt de handen uit de mouwen steken en bent altijd de handigste persoon in de kamer. Je kunt altijd goed instructies opvolgen en wilt graag je creativiteit laten zien in je werk.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL, BBL
  Branches Hout

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Edumatch College
ROC van Twente
HMC Amsterdam
ROC Midden Nederland
Controle code*: 4bd11Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk