Opleiding & Beroep - Opleidingen - Allround meubelstoffeerder

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Allround meubelstoffeerder

Beschrijving opleiding

Als Allround Meubelstoffeerder kun je werkzaam zijn in diverse meubelstoffeerbedrijven. Meubelstoffeerbedrijven zijn gespecialiseerd in het stofferen van antieke meubelen of in moderne design meubelen. Er zijn kleine zelfstandige meubelstoffeerders of bedrijven die een onderdeel zijn van een meubelfabriek of high-tech bedrijven. Kleine bedrijven werken vaak voor particulieren of aan kleinschalige Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je leert de verschillende materialen kennen waarmee je gaat werken in de praktijk. Daarbij leer je meubels vullen en stofferen. Hoe je een meubel mooi afwerkt komt hierbij ook aan bod. Welke gereedschappen en machines je voor je werkzaamheden gebruikt leer je kennen en gebruiken. Hand- en naaimachines zijn voorbeelden hiervan. Ook leidinggeven is een onderdeel van de opleiding. Nederlands, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent creatief en vindt het leuk om unieke ontwerpen te maken. Je vindt het leuk om van losse onderdelen een mooi eindproduct te maken en hebt een oog voor detail. Verder ben je altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieur.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen BOL, BBL
  Branches Hout

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Edumatch College
ROC van Twente
HMC Amsterdam
ROC Midden Nederland
Controle code*: d1b87Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk