Opleiding & Beroep - Opleidingen - Law

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Law

Beschrijving opleiding

Als je de juridische opleiding Law (recht) hebt afgerond werk je nauw samen met anderen maar jij bent de specialist in recht. Je pluist problemen juridisch tot op de bodem uit. Je vervult dan ook een functie binnen de rechterlijke macht. Je bent een ondersteuning voor de wetenschappelijke jurist. Je doet bijvoorbeeld allerlei voorwerk. Je bent niet alleen een ondersteuning voor de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Deze opleiding wordt in het Engels verzorgd / The language of instruction is English Dit is een internationale opleiding, waarvan het programma volledig in het Engels aangeboden wordt. Naast de overige toelatingseisen geldt daarom de beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, op HBO-niveau als een essentiële voorwaarde. De onderwijsinstelling kan een afwijkende Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent juridisch goed onderbouwd en houdt de ontwikkelingen op het juridische gebied goed in de gaten. Je vindt het leuk om zelf dossiers af te wikkelen. Je kunt ook managementfuncties bekleden nadat je de studie hebt afgerond. Het is dan belangrijk dat je goed samen kunt werken en werkzaamheden kunt plannen. Daarbij is het ook zaak dat je communicatief sterk in je schoenen staat. Je moet Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Juridisch & Recht

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): De Haagse Hogeschool
Controle code*: 8fa5dTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

De Haagse Hogeschool