Opleiding & Beroep - Opleidingen - Betonboorder

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Betonboorder

Beschrijving opleiding

Als betonboorder werk je bij een betonbedrijf dat zich bezig houdt met constructies van steenachtige materialen. Dit doe je zowel binnen als buiten. Meestal gebeurt dit om problemen te verhelpen of bestaande constructies te veranderen. Je werkzaamheden vinden plaats op nieuwbouwlocaties, maar dus ook in bestaande gebouwen. Hierbij kun je denken aan de nieuwbouw van kantoren, maar ook in panden Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je leert tijdens de opleiding alles over boor- en zaagwerkzaamheden. Je leert samen te werken binnen een team om het beste resultaat mogelijk neer te kunnen zetten. Daarnaast leer je hoe je boorwerkzaamheden verricht en sleuven maakt in wanden, wegen en vloeren. Verschillende technieken worden behandelt en je leert alles over de gereedschappen die jij nodig hebt in de toekomst. Veiligheid is een Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een doorzetter en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. Het is af en toe flink bikkelen en dus fysiek zwaar. Je gaat snel en nauwkeurig te werk volgens een voorbedacht plan. Verder moet je technisch kunnen vormgeven en het leuk vinden om met verschillende soorten machines te werken. Spreken de werkzaamheden van Betonboorder je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3
  Vormen Onbekend
  Branches Afbouw, Bouw, Bouwkundig onderhoud, Grond-, Weg en Waterbouw, Infrastructuur

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): EDUmatch
Controle code*: cf393Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch