Opleiding & Beroep - Opleidingen - Technische informatica, afstudeerrichting ICT-telecom

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Technische informatica, afstudeerrichting ICT-telecom

Beschrijving opleiding

Uw mobieltje, DECT-telefoontoestel, Bluetooth -, Internet - en Voice over IP-verbindingen, radio- en TV-signaal (al dan niet draadloos): het zijn allemaal toepassingen van de ICTtelecom. Het vakgebied ICT telecom is voortdurend in ontwikkeling en er zal dus altijd vraag zijn naar hbo-ers met een opleiding ICT telecom. In deze afstudeerrichting gaat u zich verdiepen in de opwekking, transmissie, Lees verder »

Opleidingsinhoud

Kerntaken Uw kerntaken zijn: - adviseren en begeleiden bij het gebruik, de bediening en het ontwikkelen van communicatiesystemen en/of oplossingen; - het vaststellen en bewerkstelligen van de benodigde transmissiecapaciteit van netwerken. Meer in het bijzonder: - stelt u vast welke eisen er gesteld moeten worden aan apparatuur, diensten en beveiliging; - ontwerpt en Lees verder »

Opleidingskosten

Het collegegeld bedraagt per studiejaar € 1.950,- of 10 termijnen van € 205,-. Dit bedrag is exclusief de examengelden, de software van MultiSim (€ 135,-) en de hard- en software bij de modules Analoge elektronica (€ 80,-), Digitale elektronica (€ 140,-) en de praktijkmodule microcontrollers (€ 365,-). Examengelden: 1e jaar ca. € 650,- 2e jaar ca. € 500,- 3e jaar ca. € Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Deeltijd
  Branches ICT, Informatica

Instroom / toelatingseisen

Als basis voor deze opleiding heeft u een HAVO-, VWO- of MBO-diploma met exacte vakken nodig. Heeft u dit niet, maar bent u ouder dan 21 jaar en heeft u een vergelijkbare opleiding gevolgd, dan kunt u een schriftelijk verzoek tot toelating insturen.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en):
Controle code*: e2fd9Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk