Opleiding & Beroep - Opleidingen - Glaszetter

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Glaszetter

Beschrijving opleiding

Als glaszetter werk je meestal in loondienst bij een Schilders- en Onderhoudsbedrijf. Je voert je werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers binnen de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, de renovatie/verbouw, nieuwbouw en vastgoedonderhoud. Je werkt daarom op veel verschillende locaties. De ene keer werk je op een nieuwbouwlocatie aan een bedrijfspand, een andere keer in een woonhuis of in Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alles over het plaatsen van glaswerk. Je leert verschillende beglazingssystemen kennen en hoe glaswerk goed wordt geplaatst in kozijnen. Tijdens de opleiding is er naast theoretische kennis ruimte voor ervaring in de praktijk. Je gaat dus ook daadwerkelijk aan de slag om te zien hoe alles werkt. Tijdens de opleiding leer je ook alle benodigde gereedschappen en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent handig en flexibel ingesteld. Werkzaamheden verrichten in de buitenlucht is geen probleem voor jou. Je hebt geen problemen met grote hoogtes en bent altijd in staat instructies goed op te volgen. Daarnaast ben je een teamplayer die goed binnen een groep kan samenwerken.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Vervolgopleidingen

Gezel glaszetter

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2
  Vormen BBL
  Branches Afbouw, Bouw, Bouwkundig onderhoud

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Scalda
ROC Westerschelde
Controle code*: d43c9Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC Westerschelde
Scalda

Beroepen bij deze opleiding:

Medewerker glaszetten (Glaszetter)