Opleiding & Beroep - Opleidingen - Allround waterbouwer

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Allround waterbouwer

Beschrijving opleiding

Als Allround Waterbouwer verricht jij je werkzaamheden in de sector grond-, water- en wegenbouw. Je bent werkzaam in kleine, middelgrote of grote bedrijven. De bedrijven hebben als voornaamste activiteiten baggeren, kust- en oeverwerk. Het maken van houtconstructies en grondverzet komen ook regelmatig voor. De opdrachtgevers zijn andere aannemers, overheidsinstellingen, particulieren en Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding krijg je lessen in veiligheid, waterbouwkundig werk en leer je alles over de werkorganisatie die hoort bij het werk als allround waterbouwer. Daarnaast leer je ook alles over het organiseren van werk voor je collega’s. Theoretische kennis is niet het enige onderdeel dat aangeboden wordt tijdens de opleiding, je zult ook de opgedane kennis toe passen in de praktijk om zo Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een echte aanpakker en flexibel ingesteld. Voor jou is het absoluut geen probleem om wisselende diensten te draaien op verschillende plekken. Hoe meer afwisseling, hoe beter. Je bent een persoon met een goed gevoel voor verantwoordelijkheid en kunt deze ook dragen. Dit is later van belang tijdens je werkzaamheden als het gaat om de veiligheid van jou en je collega’s. Aanwijzingen en Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2022/2023 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.239,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3
  Vormen BBL
  Branches Afbouw, Bouw, Infrastructuur

Vooropleidingen

Waterbouwer

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar. De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Friese Poort
Da Vinci College
ROC van Twente
ROC Midden Nederland
Regio College
Techniek College Rotterdam
Controle code*: 75cc4Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Waterbouwer