Opleiding & Beroep - Opleidingen - MBO niveau 2 - Verkoper/Verkoopmedewerker

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO niveau 2 - Verkoper/Verkoopmedewerker

Beschrijving opleiding

Iedere medewerker krijgt bij Zeeman de mogelijkheid zijn of haar MBO-diploma te halen. Wij bieden de MBO opleidingen ‘Verkoper’ op niveau 2, ‘Eerste Verkoper’ op niveau 3 en ‘Filiaalbeheerder’ op niveau 4 aan. De opleidingen zijn een door het Ministerie van Onderwijs en Cultuurwetenschappen uitgeschreven opleiding. Deze opleiding kent een vaste structuur en heeft wettelijke eisen ten Lees verder »

Opleidingsinhoud

In plaats van de vakken, of een zogenaamde deelkwalificatiestructuur, wordt er les gegeven volgens het Competentie Gericht Leren (of CGO). Binnen het CGO wordt gewerkt met een verzameling van competenties (vaardigheden die je moet beheersen), die kerntaak wordt genoemd. Per kerntaak zijn een aantal werkprocessen, die de cursist dient te beheersen, benoemd. De niveau 2 Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Beroepseisen: wat wordt er van je verwacht? Binnen Zeeman wordt van een Verkoopmedewerker verwacht dat je een klantvriendelijk bent. De klant is immers koning, Daarnaast wordt een flexibele instelling verwacht en moet je de handen uit de mouwen willen steken om samen met je collega’s een zo mooi mogelijke omzet te behalen. Daarbij moet je dus ook goed kunnen samenwerken.

Opleidingskosten

Alle kosten voor de opleiding (les- en cursusgeld, reiskosten, boeken, docenten/ instructeurs en lesruimtes) worden door Zeeman betaald. De enige investering van de deelnemers is tijd en energie.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Groot & Detailhandel, Mode & Textiel, Verkoop & Commercieel

Instroom / toelatingseisen

Als een cursist wordt ingeschreven, volgt een intake. Tijdens de intake wordt de aankomend cursist geïnformeerd over de opleiding, kan hij/zij zich inschrijven en wordt vastgesteld voor welk opleidingsniveau hij/ zij in aanmerking komt. Ook wordt bekeken of Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Zeeman School
Controle code*: 44be2Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Zeeman School