Opleiding & Beroep - Opleidingen - Visspecialist

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Visspecialist

Beschrijving opleiding

Er is geen vissoort in de zaak waar je niets van weet. Het bewerken van vis, het maken van de productieplanning, het aansturen van je collega’s als visspecialist ben je de spil van de winkel. Daarnaast verras je je klanten steeds met nieuwe visgerechten.

Opleidingsinhoud

Inhoud van de opleiding Studenten: • hebben inzicht in de verkoopstrategie en presentatie van producten. • kunnen lastige adviesgespreken met klanten voeren. • kunnen de voorraad beheren en de inkoop van producten verzorgen. • kunnen calculeren en het rendement van producten bepalen. • kunnen sturing geven aan verkoopmedewerkers. Zo werkt leren Lees verder »

Opleidingskosten

Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 573,- Content-, licentie- en materiaalkosten € 417,- (wijzigingen voorbehouden) Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.

Vervolgopleidingen

Chef (3)

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen BBL
  Branches Foodindustrie, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding

Instroom / toelatingseisen

Om te kunnen starten met deze opleiding is een afgeronde niveau 2 opleiding nodig.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: 37047Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food