Opleiding & Beroep - Opleidingen - Mbo Schoonheid (1 jaar - niveau 3)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Mbo Schoonheid (1 jaar - niveau 3)

Beschrijving opleiding

Doel en opzet van de opleiding De opleiding en het werk van de schoonheidsspecialist is breed. Er is werk in schoonheidssalons, beautyfarms, hotels of op cruiseschepen. Bij een parfumeriezaak, vertegenwoordiger of trainer bij een cosmeticamerk. Velen hebben of starten een eigen onderneming. In combinatie met opleidingen Kapper, Visagie, Nagelstyling of Parfumerie is een allround Lees verder »

Opleidingsinhoud

Opleidingsduur en intensiteit De opleiding duurt één jaar, vijf dagen per week. Na het aanleren van de basisvaardigheden ga je 1 dag per week stage lopen en ben je vier dagen per week op school. De lesdagen zijn van maandag t/m vrijdag of van dinsdag t/m zaterdag. De lestijden zijn van 9.00 uur tot 16.30 uur naast huiswerk van 1 tot 2 uur per dag. De effectieve opleidingsduur Lees verder »

Opleidingskosten

- Inschrijfgeld: € 250,- - Lesgeld: 12 termijnen van € 465,- of € 5.135,- ineens - Materialen: 12 termijnen van € 128,- of € 1.395,- ineens - Boeken: € 375,- - Examengeld: +/- € 625, Tarieven kunnen door IMKO College worden aangepast. De van toepassing zijnde tarieven zijn de tarieven op het moment van inschrijving zoals dan vermeldt op het inschrijfformulier.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1
  Vormen BOL
  Branches Uiterlijke verzorging

Instroom / toelatingseisen

Ten minste in het bezit van het diploma VMBO T en gemotiveerd om schoonheidsspecialist te worden. Mocht je niet in het bezit zijn van een VMBO diploma of hoger dan is het mogelijk om bij IMKO College te starten met een opleiding op niveau 2, Junior Kapper Als Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): IMKO Opleidingen
Controle code*: 01b76Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

IMKO Opleidingen