Opleiding & Beroep - Opleidingen - MBO Fotografie niveau 4

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Fotografie niveau 4

Beschrijving opleiding

De opleiding MBO Fotografie niveau 4 leidt je op tot professioneel fotograaf. Dat houdt in dat je niet alleen leert een goede foto te maken, maar je breidt ook je kennis uit met betrekking tot digitale beeldbewerking. Daarnaast kun je met het door het ministerie van OCW erkende MBO 4 diploma binnen de Fotovakschool doorstomen naar de opleidingen Fotografische Vormgeving en Toegepaste Lees verder »

Opleidingsinhoud

MBO Fotografie is een voltijds beroepsopleidende leerweg (BOL) die drie jaar duurt en heeft niveau 4. Wekelijks zijn er drieënhalve lesdagen gepland en anderhalve zelfstudie dag. Daarnaast staan er ook een aantal excursies op het programma. Deze opleiding is te volgen aan de volgende locaties van de Fotovakschool: Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Venlo.

Opleidingskosten

Doordat de Nederlandse Fotovakschool een particuliere onderwijsinstelling is, bedraagt het jaarlijkse lesgeld € 4.850,00* of 12 maandelijkse termijnen van € 424,-, exclusief bijkomende kosten. Dit geldt ook voor studenten onder de 18. Studenten van deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor studiefinanciering, informeer naar de mogelijkheden bij DUO. * exclusief inschrijfgeld en Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 4 jaar
  Vormen BOL
  Branches Grafimedia

Instroom / toelatingseisen

Een vmbo diploma gemengde leerweg (gl), theoretische leerweg (tl) of kaderberoepsgerichte leerweg (kbl) of je hebt een overgangsbewijs naar klas 4 havo/vwo. Door middel van een intakegesprek wordt jouw geschiktheid voor de opleiding vastgesteld.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Stichting Nederlandse Fotovakschool
Controle code*: bdb9fTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk