Opleiding & Beroep - Opleidingen - Schoenhersteller

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Schoenhersteller

Beschrijving opleiding

Heb je een passie voor schoenen en heb je graag contact met mensen? Dan is het beroep Schoenhersteller iets voor jou! Als Schoenhersteller kun je gaan werken in de werkplaats/winkel bij een Schoenmaker. Voor dit beroep moet je een commerciële instelling hebben. Als Schoenhersteller heb je een ambachtelijk beroep. Je werkzaamheden zijn divers. Je repareert onderwerk, de schacht en het Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je verschillende dingen. Je leert onder andere hoe je werkt met leer, het voornaamste materiaal dat je tegenkomst als schoenhersteller. Je gaat niet alleen met schoenen aan de slag, andere lederwaren zoals riemen en tassen horen ook bij het werk. Je onder andere omgaan met tassen en riemen. Daarnaast leer je alles over de gereedschappen die van toepassing zijn op je Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent geïnteresseerd in het maken en creëren van dingen. Ambachtelijk werk uitvoeren lijkt jou wel wat. Je kunt goed overweg met machines en installaties en kunt altijd zorgvuldig en netjes aan de slag gaan. Je bent geïnteresseerd in de verkoop en hebt goede communicatieve vaardigheden

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Gezondheidstechniek

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): MBO Amersfoort
MBO Amersfoort
EDUmatch
Dutch Health Tec Academy
Controle code*: 5c060Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk