Opleiding & Beroep - Opleidingen - Allround samenbouwer luchtvaartuigen

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Allround samenbouwer luchtvaartuigen

Beschrijving opleiding

Als Samenbouwer in de vliegtuigbouw bouw je onderdelen samen tot een component, bijvoorbeeld delen van een romp of van een vleugel. Dit doe je aan de hand van een tekening en voorschriften waarin alle gegevens voor de productie van de component zijn vastgelegd. De producten krijg je vaak aangeleverd van een andere afdeling of een ander bedrijf. Als Samenbouwer moet je kennis hebben van de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je niet alleen de materialen en gereedschappen kennen die je nodig hebt in je werk. Vakken zoals aerodynamica en luchtvaartkennis worden ook aangeboden tijdens de opleiding. Naast deze vakken wordt veilig werken binnen het vak uitgebreid behandeld en krijg jij onder de knie hoe plaatwerken werkt.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent iemand die altijd nauwkeurig en precies te werk gaat. Je hebt een liefde voor vliegtuigen en bent daarnaast technisch goed ingesteld. Instructies opvolgen en met bijvoorbeeld machines aan de slag gaan is voor jou geen probleem.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Luchtvaart, Metaal

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Alfa College
Da Vinci College
EDUmatch
Controle code*: 9dfbbTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk